forside om os kontakt

Om os

Et godt fællesskab er vigtigt
Foreningens medlemmer, som alle er over 50 år, lægger vægt på et godt fælleskab. Vi har oprettet et trygt netværk beboerne imellem, hvor vi hjælper hinanden i forskellige situationer. Vi samles jævnligt til forskellige arrangementer i vores fælleshus.

Bolig og carport
Andelsboligforeningen består af klyngehuse med 16 boliger i alt:

4 boliger på 75,3 m2 med karnap
3 boliger på 80,6 m2 uden karnap
7 boliger på 91,4 m2 uden karnap
2 boliger på 96,8 m2 med karnap

Alle boligerne er indrettet individuelt.

Til hver bolig hører der forhave og baghave samt en privat carport. Ved siden af carportene er der 9 gæsteparkeringspladser.

andelsbolig
Stort set alle andelshavere har terasse i
forhaven.

Fællesareal og fælleshus
Alle boliger har front ud mod et fællesareal, hvor der er græs og træer. Vi passer selv arealet. I fælleshuset kan der dækkes op til 40 spisende gæster. Her er køkken og bad samt et gæsteværelse med en sovesofa og to gæstesenge.

Der flages jævnligt i Borgmesterparken Andelsboligforening
Vi flager jævnligt i Borgmesterparken.

Placering i Ølstykke
Borgmesterparken ligger tæt på Ølstykke centrum. Man kan spadsere ad en smuk Valnøddesti til bymidten, hvor der er forretninger, bibliotek, lægehus og tandlæge.

I bymidten ligger S-togstationen, hvor togene kører til henholdsvis Frederikssund og Farum med 10 minutters mellemrum. Der er cirka 40 minutters rejsetid fra Ølstykke station til Københavns Hovedbanegård.

Hurtigbus 600S standser ved Borgmesteparken. Vi kan tage på shopping i Roskilde og Hillerød og blive kørt hjem lige til døren. Det er der rigtig mange, der benytter sig af. Er man dårligt gående er der holdeplads ved Ølstykke station, hvor der er dagligvarebutikkerne Rema1000, Fakta, Aldi samt byens bedste bager m. flere.